Promocija CD-a s poljskim božićnim pjesmama
http://kopernik.hr/wp-content/uploads/2015/02/01.jpghttp://kopernik.hr/wp-content/uploads/2015/02/01.jpghttp://kopernik.hr/wp-content/uploads/2015/02/01.jpgPromocija CD-a s poljskim božićnim pjesmama

U sjedištu Udruge na Mesničkoj, 4. veljače održala se promocija prvog CD-a naše „Wisle“. Na predstavljanju su bili prisutni Savjetnik za politička pitanja Grzegorz Gawin sa suprugom, konzul Janusz Tatera sa suprugom te gosti iz ambasade, konzulata te odjela za promociju.

Na prvoj ploči „Wisle“ nalaze se božićne pjesme. Ploča je lijepo izdana. Zvuk božićnih pjesama na trenutak je odjekivao sjedištem. Treba priznati, da je veliki trud koji je grupa uložila u snimanje dao fenomenalne rezultate. Glazbeni voditelj Ambrozije Puškarić bio je neumoljiv, pa su probe prije snimanja nekad trajale i dokasna. Janina Welle, koja je preuzela palicu od Walentyne Lončarić, utemeljiteljice vokalne grupe i idejne začetnice snimanja CD-a uspjela je mobilizirati grupu. Promocija je bila prilika za razgovor o planovima. Nije tajna da „Wisla“ sprema novi CD s poljskim narodnim pjesmama. Možda će je uspjeti snimiti prije Uskrsa. Našoj vokalnoj grupi želimo još mnogo ovakvih promocija i puno koncerata.

02

03

04